Stinsewei 3, Ouwsterhaule

€ 425.000 k.k.
Nieuw
In rustige woonwijk
Deel dit via:

In een rustige woonwijk in het dorp Ouwsterhaule staat deze goed onderhouden en ruime geschakelde woning met maar liefst 5 slaapkamers en nieuwe moderne keuken met openslaande deuren naar de beschutte achtertuin op het zuidwesten. Ouwsterhaule is een dorp ten zuiden van Joure en ten oosten van de A6. De naam verwijst naar oever (‘ouwer’) en hoogte (‘haule’). Het vormt met Oldeouwer en Ouwster-Nijega de drie dorpen die de Ouwster Trijegea vormen. In de omgeving zijn veel fietsroutes en veel groen.

Indeling: entree, hal met meterkast, trapopgang en separaat toilet met fonteintje. Toegang naar de ruime en lichte L-vormige woonkamer met waterdamphaard in de voorkamer en openslaande deuren naar de tuin aan de achterzijde, nieuwe moderne keuken uit 2023. De keuken is voorzien van vaatwasmachine, grote koelkast, oven, combi-magnetron, inductiekookplaat met onder-afzuiging, Quookerkraan en wijnkoeler. De keuken heeft openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken is de toegang naar de bijkeuken die is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting, C.V. installatie en de omvormer van de zonnepanelen. Vanaf de oprit is de bijkeuken eveneens te bereiken.
1e Verdieping: overloop, 5 slaapkamers waarvan twee onder de kap boven de garage. Moderne badkamer met ligbad, 2e toilet, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.
Vliering: via vlizotrap te bereiken vliering over de volle lengte van de woning.

Algemeen: bouwjaar 1988, gebruiksoppervlakte wonen ± 146 m², inhoud ± 535 m² en perceelgrootte 237 m². De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en HR++ glas. De verwarming is middels radiatoren, gedeeltelijk elektrische radiatoren en op de begane grond vloerverwarming (behalve de bijkeuken). De CV ketel is van Nefit en dateert uit 2015. Op de woning zijn 16 stuks zonnepanelen geplaatst in 2017 en in 2019 is de waterontharder geïnstalleerd. Op de oprit is een laadpaal aanwezig voor het laden van de elektrische auto. De woning is goed onderhouden, voor het laatst zijn de kozijnen buitenom in 2024 geschilderd en is tevens de oprit aan de voorzijde compleet vernieuwd. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard. Maak snel een afspraak voor bezichtiging.