Pasteurweg 6, Joure

€ 795.000 k.k.
Nieuw
Deel dit via:

Op een locatie met veel privacy en rust staat dit vrijstaande woonhuis met maar liefst 6 slaapkamers, een showroom, ruime kantoorruimte en bedrijfsruimte. De woning is gelegen op het hoogwaardige bedrijvenpark “Woudfennen lll”. Het bedrijventerrein ligt gunstig nabij de afslag van A7 Joure-West. Het perceel is 1.505 m² groot en aan de achterkant is het terrein ingericht als privé terrein met veel privacy. Aan de voorkant is veel ruimte om te parkeren.

Indeling woning:
entree, ruime hal met toilet, woonkamer met openslaande deuren en doorkijk gashaard, open keuken met U-vorige opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel.

1e Verdieping: ruime overloop, 5 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Indeling bedrijfsruimte:
eigen entree, showroom/kantoorruimte met pantry, toilet en een separaat kantoor. Opslagruimte met elektrische sectional deur en ook als garage te gebruiken bij het privé gedeelte.

1e Verdieping: overloop met vide en hal naar de 2 kantoorruimtes van circa 51 m² en 23 m². Technische ruimte met mogelijkheid voor opslag.

Algemeen: bouwjaar 2008, gebruiksoppervlakte woongedeelte circa 183 m², bedrijfsgedeelte circa 267 m². In het pand zijn 2 CV ketels aanwezig, één voor het bedrijfsgedeelte en één voor de woning. De woning heeft op de begane grond vloerverwarming en verder wordt er verwarmd met radiatoren.
Op het dak liggen 24 zonnepanelen die circa 4.675 kWh opwekken op jaarbasis. Het pand heeft energielabel A. Het gehele pand is nagenoeg onderhoudsvrij en volledig geïsoleerd.

Aanvaarding in overleg.