Boeresingel 36, Joure

€ 475.000 k.k.
Nieuw
nabij centrum
Deel dit via:

Zonnig en ruim 3-kamer appartement in appartementencomplex ’t Heem met ruim balkon op het Zuiden, eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en separate berging. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van dit mooie complex op loopafstand van het altijd bruisende centrum van Joure, Park Heremastate en de haven van Joure. Joure is een dorp dat centraal is gelegen in Friesland, o.a. nabij de Friese Meren en ook de Gaasterlandse bossen. Er wordt altijd veel georganiseerd, denk hierbij aan de ballonfeesten, braderieën, de Jouster Merke etc. Het is uitstekend bereikbaar via de snelweg A6 en A7, in ongeveer 1 uur en 15 minuten ben je al in Amsterdam!

Indeling: via de centrale afgesloten entree op de begane grond kom je het complex binnen. Tevens is het mogelijk om via de parkeerkelder onder het complex binnen te komen. In de hal bevindt zich het trappenhuis en tevens de liftinstallatie die naar alle verdiepingen gaat.
Appartement: entree met meterkast, ruime en lichte woonkamer met veel raampartijen en toegang naar het balkon op het Zuiden, open moderne keuken met combi-oven, 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te bereiken, deze slaapkamer geeft ook direct toegang naar de badkamer met douchehoek, toilet en wastafel met meubel. Deze badkamer is ook bereikbaar vanuit de gang.
2e Slaapkamer, separaat toilet en inpandige berging met de opstelling voor de C.V. installatie, de mechanische ventilatie en de wasmachine- en drogeraansluiting.

Algemeen: bouwjaar 2019, gebruiksoppervlakte wonen ± 117 m², inhoud ± 366 m³. Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft kunststof kozijnen met triple glas, elektrisch bedienbare screens en horren. In het appartement is een waterontharder en glasvezel aanwezig en de woning heeft een mooie pvc vloer met vloerverwarming. De verwarming en het warme water geschieden middels een C.V. installatie Intergas (2019). Door de liftinstallatie in het complex is dit appartement uitermate geschikt voor mindervaliden en ouderen.
De maandelijkse bijdrage voor de VVE is ca. € 204,75.