Harddraversweg 13, Joure

€ 350.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Deel dit via:

BEZICHTIGINGSSTOP!
Vanwege de grote belangstelling voor de woning is er een bezichtigingsstop. U kunt zich via info@a7.nl aanmelden voor de wachtlijst.

In één van de populairste lanen van Joure op loopafstand van de gezellige dorpskern staat deze prachtige sfeervolle vrijstaande woning met authentieke details. Een ruime schuur en overkapping in de beschutte achtertuin met heel veel privacy. Deze woning ligt om de hoek van park Heremastate waar je een heerlijke wandeling kunt maken in alle rust en op dezelfde afstand is het bruisende centrum met de vele terrasjes en winkels gelegen. De ideale woonomgeving.

Indeling: entree, hal met meterkast, trapopgang en toegang naar de kelder (waar de C.V. opstelling zich bevindt) en de open keuken voorzien van vaatwasmachine, 6-pits gasfornuis met oven en afzuigkap, kamer ensuite met aan de achterzijde het eetgedeelte met houtkachel en dubbele openslaande deuren naar de beschutte achtertuin en aan de voorzijde de woonkamer.
Bijkeuken met vaste kast waar de wasmachine en de drogeraansluiting zit, toilet met fonteintje en deur naar de tuin.
1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde met beide een bedstee, badkamer met ruime inloopdouche, designradiator en dubbele wastafel met meubel.
Vliering: op de vliering is nog een kleine bergruimte.

Algemeen: bouwjaar 1911, gebruiksoppervlakte wonen ± 101 m2, inhoud ± 358 m3 en perceelgrootte 270 m2. De woning heeft gevelisolatie, deels dakisolatie en grotendeels dubbel glas en HR++ glas. De verwarming geschiedt middels radiatoren aangestuurd door een C.V. installatie (Vaillant, 2015) die tevens voorziet in het warme water. In de achterkamer is ook een houtkachel aanwezig voor de knusse en gezellig warmte op de begane grond. In 2016 is de woning intern verbouwd, in 2018 zijn het buitenhok, het houthok en de bestrating gedaan. In 2020 zijn de dubbele tuindeuren in de achterkamer geplaatst en in 2022 zijn de dakgoten en dakranden vervangen, het jaar daarop zijn de dakkapel en de voordeur vernieuwd en is er buitenom geschilderd. De knusse achtertuin heeft een riante schuur, een overkapping met houtkachel en pantry en een jacuzzi-ruimte met lichtkoepel. Daar is het heerlijk vertoeven ook op de koudere dagen van het jaar.
Kom snel een kijkje nemen bij deze veelzijdige en knusse woning.