Prins Willem Alexanderstraat 106, Joure

€ 289.000 k.k.
Prijs verlaagd
In rustige woonwijk
Deel dit via:

Bent u op zoek naar een charmante woning in Joure? Dan is deze prachtige eengezinswoning aan de Prins Willem Alexanderstraat 106 precies wat u zoekt! Betreft een goed onderhouden tussenwoning met 4 ruime slaapkamers. Deze woning is perfect gelegen in een kindvriendelijke buurt, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. De nabijheid van het centrum van Joure biedt volop mogelijkheden voor winkelen en dineren, terwijl de rust van de buurt zorgt voor een ontspannen leefomgeving. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en energiezuinig met 9 zonnepanelen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Indeling begane grond:
entree, hal, toilet, doorzon woonkamer met sfeervolle houtkachel voor de gezellige avonden. dichte keuken met inbouwkeuken met diverse apparatuur en achterentree naar de tuin.
1e verdieping: overloop met wasruimte, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met ruime inbouwkasten. Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.
2e verdieping: overloop met bergruimte en CV opstelling, 4e ruime zolderslaapkamer.

Algemeen: bouwjaar 1971, gebruiksoppervlakte wonen ± 115 m², inhoud ± 397 m³ en perceelgrootte van 145 m². De woning is volledig geïsoleerd en heeft houten kozijnen met HR++ glas. De woning is voorzien van dakisolate, muurisolatie en vloerisolatie en beschikt daardoor over een energielabel A.
Verwarming en het warm water geschieden middels een C.V. combi-ketel (Vaillant uit 2008). In 2021 zijn er 9 zonnepanelen geplaatst. De besloten achtertuin heeft een achterom en een vrijstaande stenen berging.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die deze woning u te bieden heeft.