Burgemeester Falkenaweg 190, Heerenveen

€ 335.000 k.k.
Nieuw
Deel dit via:

Gelegen op steenworp afstand van het bruisende centrum en de prachtige bossen van Oranjewoud, biedt deze half vrijstaande woning (2-onder-1-kap) alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met een serre, een vrijstaande garage en een aparte berging, geniet je van veel ruimte. De zonnige achtertuin op het zuidwesten maakt het plaatje compleet. Bovendien zijn winkelcentrum De Akkers en diverse basisscholen op loopafstand bereikbaar.

Begane grond: entree: ruime hal met toilet en trap(kelder)kast, woonkamer met aangebouwde serre welke via een schuifpui te bereiken is. Dit is een fijn verlengstuk van de woonkamer waar je heerlijk kunt zitten. De huidige eigenaren hebben de keuken bij de woonkamer getrokken door de tussenmuur te verwijderen. Hierdoor is er een mooie ruimte ontstaan met een luxe inbouwkeuken met schiereiland voorzien vaatwasser, inductiekookplaat, oven, koel vriescombinatie en afzuigkap.

1e verdieping: overloop met tweede toilet voor extra gemak, drie ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon.
Badkamer: Uitgerust met een douchehoek en wastafelmeubel.

2e verdieping: berging en 4e kamer, bereikbaar via een vaste trap, ideaal voor opslag of als extra slaapkamer.

Algemeen: bouwjaar 1968, gebruiksoppervlakte wonen ± 113 m², inhoud ± 425 m³, perceelgrootte 289 m². De woning is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing. De verwarming gaat via radiatoren. De C.V. installatie is van Atag (2015).
De achtertuin is een fijne plek gelegen op het zuidwesten. Hier vind je een vrijstaande garage en een stenen berging, waardoor er veel extra ruimte aanwezig is. De oprit biedt bovendien ruimte voor meerdere auto’s, wat parkeren eenvoudig maakt.

Deze woning is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar comfort, ruimte en een ideale ligging in Heerenveen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning.