Seine 2-44, Terherne

€ 155.000 k.k.
Nieuw
Deel dit via:

Ontsnap naar de rust en schoonheid van Friesland in het pittoreske Terherne. Gelegen in een rustige, groene omgeving en in het hart van het Friese merengebied, biedt dit chalet de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.
Bij deze kavel van circa 238 m2 hoort een eigen ligplaats van waaruit u binnen enkele minuten naar de gezellige terrassen van de restaurants ” Picknickers” en “Salt” kunt varen of lopen.
Dit compleet ingerichte chalet beschikt over alle gemakken die u zich maar kunt wensen, met als bonus een ruime tuin en een berging van circa 16m2.

Entree, hal met vaste kast, woonkamer met erker en deur naar het verhoogde terras waar je heerlijk kunt genieten van de zon, open keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte. Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, 3 slaapkamers waarvan 2 met stapelbed. Riante berging van circa 4 x 4 meter aan de achterzijde. Het chalet is grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Warm water en verwarming geschieden middels een Remeha CV ketel uit 2021. De vraagprijs is inclusief het tegoed van € 5.900,- in de pot van de vereniging per peildatum 1 januari 2023.

Watersportparadijs: Terherne, ook wel bekend als het ‘Kameleondorp’, staat bekend om zijn prachtige meren en kanalen. Perfect voor varen, zeilen, kanoën, vissen of gewoon een verfrissende duik nemen. De royale tuin rondom het chalet biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten, barbecueën of gewoon heerlijk relaxen in de zon.
Vakantiegevoel het Hele Jaar Door: Of u nu op zoek bent naar een zomerverblijf of een knusse winterretraite, Chalet Seine 2-44 biedt het hele jaar door comfort en charme.

Mis deze unieke kans niet!

Kom langs voor een bezichtiging en ervaar zelf de rust en schoonheid in Terherne.