Prins Bernhardlaan 37, Joure

€ 350.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Ruime garage met kap
Deel dit via:

Bent u op zoek naar uw ideale gezinswoning met volop ruimte en comfort? Zoek niet verder! Deze prachtige hoekwoning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk, biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos en plezierig woongenot. De ruime vrijstaande garage met kap is uitermate geschikt voor de doe-het-zelver of hobbyist. Deze eindwoning in rij van drie woningen is rustig gelegen aan ventweg met groenstrook en sloot.

Indeling: entree, hal met meterkast, kelderkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Toegang naar de doorzon woonkamer met veel licht, aanbouw aan de zijkant waarin de keuken is gesitueerd welke is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser, via de keuken is de bijkeuken bereikbaar met deur naar de tuin en voorzien van een wasmachine-aansluiting.
1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, 2e toilet, wastafel met meubel en designradiator.
2e verdieping: via vaste trap te bereiken zolderverdieping met voorzolder waar de C.V. installatie staat opgesteld en 5e slaapkamer met dakramen.

Algemeen: bouwjaar 1965, gebruiksoppervlakte wonen ± 102 m2, inhoud ± 416 m3 en perceelgrootte is 285 m2. De woning is volledig geïsoleerd, te weten dakisolatie van 10 cm, vloerisolatie, gevelisolatie en dubbel glas. De woning wordt verwarmd door radiatoren via een C.V. installatie (Remeha, 2019). De kelder heeft een waterontharder en de elektrische installatie heeft voldoende groepen. De ligging van de woning is nabij diverse supermarkten en sportvoorzieningen. Tevens is het centrum van Joure dichtbij. Aan de voorzijde kijk je uit over groenstrook met een sloot, hierdoor heb je veel privacy in de woning.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te bemachtigen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de ruimte en het comfort dat deze hoekwoning te bieden heeft. Uw nieuwe thuis wacht op u – maak snel een afspraak en laat u verrassen.