Harmen Jan Groenstraat 13, Sintjohannesga

€ 225.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Instapklaar!
Deel dit via:

Ben je geen klusser en op zoek naar een nette en verzorgde woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond dan is deze hoekwoning precies wat u zoekt. Gelegen in een rustige straat in woonwijk in Sintjohannesga staat deze uitermate nette en verzorgde woning met heerlijke beschutte achtertuin en ruime oprit.

Indeling: entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang, lichte woonkamer met open keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en combi-magnetron. Bijkeuken met de opstelling van de wasmachine en droger, tevens toegang naar de achtertuin. Slaapkamer met aansluitend de badkamer welke is voorzien van een douchehoek en wastafel met meubel, vanuit de badkamer is ook het toilet toegankelijk.
1e verdieping: zeer nette verdieping met voorzolder voorzien van de C.V. installatie, mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen, slaapkamer met dakraam.

Algemeen: bouwjaar 1971, gebruiksoppervlakte wonen ± 89 m2, inhoud ± 260 m3 en perceelgrootte 225 m2. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. De woning wordt verwarmd middels radiatoren die aangestuurd wordt door een C.V. installatie (Nefit, 2011), deze voorziet ook in het warme water. Er zijn in 2022 4 stuks zonnepanelen op de woning geplaatst. Intern is de woning zeer modern en goed onderhouden, de keuken is geplaatst in 2021 en het schilderwerk buitenom is onlangs nog gedaan. Een woning als deze komt niet vaak voorbij.

ER IS EEN BEZICHTIGINGSSTOP BIJ DEZE WONING VANWEGE DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING.

U kunt een email sturen naar info@a7.nl voor een plekje op de wachtlijst.