Jousterweg 138a, Oudehaske

€ 425.000 k.k.
Verkocht
slaap- en badkamer op beg. grond
Deel dit via:

Ontdek de charme van dit prachtig onderhouden huis gelegen aan de Jousterweg 138a in Oudehaske. Door het slimme ontwerp heeft deze woning een comfortabele en levensloopbestendige indeling met een slaapkamer en badkamer op de begane grond voor het ultieme gemak.

Indeling: entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Lichte woonkamer met schuifpui naar zonnig terras op het zuiden, open keuken (2017) met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasmachine en close-in boiler (5 liter). Slaapkamer bereikbaar via de woonkamer met openslaande deur naar de tuin en directe toegang naar de moderne badkamer (2015) met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel. De bijkeuken is bereikbaar via de hal en heeft een wasmachine-aansluiting, garage met elektrische deur en vaste kast met de opstelling voor de C.V. installatie.
1e verdieping: overloop met dakraam en vaste kast, 2 ruime en lichte slaapkamers waarvan 1 met vaste wastafel.

Algemeen: bouwjaar 1990, gebruiksoppervlakte wonen ± 108 m², inhoud ± 502 m³ en perceelgrootte 620 m². De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Tevens is de gehele woning voorzien van dubbel glas en HR beglazing. De woning wordt verwarmd door radiatoren. De C.V. installatie (Nefit, 2014) voorziet tevens in het warme water alsmede een 5 liter close-in boiler in de keuken. In de slaapkamer is een airco aanwezig. Aan de zuidzijde heeft de woning screens voor de alle ramen. Tevens heeft de woning een waterontharder.

Met zijn gunstige ligging nabij voorzieningen en vervoersverbindingen, is dit een kans die u niet mag missen om te genieten van het comfortabele wonen in Oudehaske. Grijp deze gelegenheid aan om uw droomhuis te vinden – plan vandaag nog een bezichtiging en laat u betoveren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.