Greate Buorren 26, Wirdum

€ 450.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Deze prachtig gerenoveerde woning is gelegen in het rustige dorp Wirdum waarbij de essentiële voorzieningen in de bruisende stad Leeuwarden binnen handbereik zijn. De vrijstaande woning is gelegen aan de doorgaande weg en heeft een heerlijk beschutte, onder architectuur, aangelegde achtertuin waar diverse knusse zithoekjes zijn gerealiseerd. De combinatie wonen-werken is hier uitermate geschikt door de werkkamer op de begane grond.

Indeling: entree, hal met trapopgang en toilet, lichte en ruime woonkamer met prachtige brede deur (glas met metaal) van De Bonte Hont, naar de woonkeuken. De woonkeuken heeft een ruime keukenopstelling van Bulthaup met apparatuur van Gaggennau en is voorzien van lichtkoepel in het plafond. In de keuken is een vaatwasser, oven, koffiezet-apparaat, koelkast, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap aanwezig. De keuken heeft veel lichtinval door de glazen puien met 2x een schuifdeur. Tevens een houtkachel voor de sfeer en vloerverwarming Bijkeuken met vaste kast voorzien van C.V. opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting en deur naar de tuin. Slaapkamer met dubbele deur naar de tuin met aansluitend de luxe badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en designradiator. Aan de voorzijde van de woning is een ruime werkkamer (afmeting 3,70 x 3,90 m) aanwezig.
1e verdieping: overloop met riante dakkapel aan de achterzijde, 2 slaapkamers, gang naar het toilet en de badkamer met douche en wastafel met meubel.
Vliering: via losse trap te bereiken vliering met bergruimte.

Algemeen: oorspronkelijk bouwjaar 1850, gebruiksoppervlakte wonen ± 142 m², inhoud 509 m³ en perceelgrootte 322 m². De woning is voorzien van muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en houten kozijnen met dubbel glas. De verwarming en het warm water geschieden middels een C.V. ketel (Remeha, 2023).
Het schilderwerk van de woning is begin 2023 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf. Tevens zijn de schoorstenen onlangs compleet gerenoveerd. De achtertuin heeft een vrijstaande houten schuur. De woning heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle gemakken en comfort. Maak snel een afspraak voor bezichtiging.